Japończycy pożądaja polskiego spirytusu.
Ale nie do spożycia ustnego tylko jako środka dyzenfekcyjnego, głównie do mycia rąk. Ma to oczywiście związek z paniką wokół koronawirusa.
Polski 96 % spirytus rektyfikowany jest najmocniejszym alkoholem świata. Niektórzy “specjaliści” z Polski czy z Rosji potrafią go wypić bez rozcieńczania. Wymaga to zastosowania specjalnej techniki wdechu i wydechu podczas spozycia. W Japonii spirytus używa się jako dodatek do alkoholowych koktaili owocowych serwowanych w barach.
Spółka handlująca na rynku japońskim, polskim spirytusem podwoiła obroty, w ostatnich dwóch tygodniach.
na podstawie: https://the-japan-news.com/news/article/0006387809
My wife and i were very satisfied when Peter managed to finish up his survey while using the precious recommendations he received when using the weblog. It is now and again perplexing to simply possibly be offering tips which usually some people might have been trying to sell. We see we now have you to thank for this. These illustrations you made, the straightforward website navigation, the relationships your site make it possible to promote – it is mostly terrific, and it is making our son in addition to us recognize that this theme is satisfying, which is certainly unbelievably serious. Thanks for the whole thing!