Jarosław Kaczyński rezygnuje ze stanowiska w rządzie.

2

Jarosław Kaczyński zapowiedział rezygnację ze stanowiska w rządzie początkiem 2022 roku.

13 października 2021 r. rozpoczęło się dwudniowe posiedzenie Sejmu.

Jak informuję PAP (Polska Agencja Prasowa) Jarosław Kaczyński prezes Prawa i Sprawiedliwości poinformował parlamentarzystów ugrupowania, że początkiem przyszłego roku rezygnuje z zasiadania w rządzie.

Powodem tej decyzji jest konieczna większa kontrola nad partią. Pojawianie się w siedzibie partii raz na tydzień jest niewystarczające dla prezesa partii.

Prezes PiS wezwał polityków z do wzmożonej aktywności w mediach społecznościowych.

Ta czynność ma przynieść odpowiednie rezultaty podczas wyborów.

JKS

0 0 votes
Article Rating
Powiadom o
2 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
Rychu
7 miesięcy temu

Szkoda. W jego wykonaniu schizofrenię dało się lubić. Bez niego schizofrenicy się rozpadną. Zostaną tylko paranoicy. Ciężkie czasy nadchodzą. Ale może wtedy w końcu mężowie i ojcowie powstaną z kolan?

lenaro
7 miesięcy temu
Reply to  Rychu

Myślę, że piszesz o sobie . Całe szczęście paranoicy zostali odsunięci od władzy w 2015 r. i to jest oczywiste nawet dla średniorozwiniętego. Polacy powstali z kolan, po reżymie podwójnego agenciny sowiecko-niemieckiego.

W najbliższy weekend odbędą się marsze o wolność. Gdańsk, Warszawa.

wt. paź 19 , 2021
W najbliższy weekend odbędą się dwa wydarzenia. Na sobotę i niedzielę zaplanowane są “marsze o wolność” w dwóch miastach.  W sobotę 23 października 2021r. odbędzie się “pomorski marsz o wolność” w Gdańsku. Wydarzenie rozpocznie się o godz. 12:00 przy Fontannie Neptuna, ul. Długi Targ.  W niedzielę 24 października 2021r. odbędzie […]
2
0